NOVI SAD   Click for Novi Sad, Serbia Forecast
PANS
PANSWEB.COM
 









  Početna arrow ZANIMLJIVOSTI arrow TEKSTOVI arrow Javno upozorenje graÄ‘anima Srbije povodom nuklearne katastrofe u Japanu /zapažanje-medicina/
Javno upozorenje graÄ‘anima Srbije povodom nuklearne katastrofe u Japanu /zapažanje-medicina/ Štampaj E-mail
Vrednovanje korisnika: / 3
LošeNajbolje 
Poslao/la: / Sent by Sveta   
Thursday, 07 April 2011
Javno upozorenje građanima Srbije povodom nuklearne katastrofe u Japanu
 
 
Nuklearna katastrofa u Japanu, gde je eksplodirao nuklearni reaktor zbog razornog zemljotresa, ponovo je pokazala da je svet samo globalno selo. Posledice nuklearne katastrofe će svakako prevazići lokalne granice i ugroziti ceo svet. IzmeÄ‘u ostalih, i celu Evropu, odnosno i Srbiju. Da ne bi bili obmanuti kao posle ÄŒernobiljske katastrofe, kada su se političari nadmetali da nas ubede da nema posledica po naše zdravlje jedući zelenu salatu pred TV kamerama, sada vas potpuno  odgovorno i javno upućujemo da obezbedite Lugolov rastvor, odnosno 10% rastvor kalijum jodida, koga imaju sve apoteke, i da ga preventivno koristite protiv radioaktivnih padavina po uputstvu lekara.  
Potrebno je uzimati samo po jednu kap  10% rastvora kalijum jodida (Lugolovog rastvora) svako jutro, dok ne nestanu razlozi prevencije od radioaktivnog zagaÄ‘enja iz atmosfere, kao što se preventivno koristio nad celom populacijom u Poljskoj posle ÄŒernobiljskog akcidenta. Sve povrtarske kulture, ako ne možete da ih izbegnete u ishrani, morate dobro da ih isperete pod mlazom tekuće vode. Padavine iz vazduha su ipak završile na površini zemlje, ma šta naši nazovi stručnjaci pričali.
Lugolov rastvor (kalijum jodid) sadrži elementarni jod koji se odmah  vezuje za štitastu žlezdu i zamenjuje radioktivni jod unet iz vazduha u organizam gde se vezao za štitastu žlezdu, a zatim izbacuje iz organizma. Na opisani način radioaktivni jod ne može da bude duže vreme u organizmu i ne može da prouzrokuje maligna oboljenja. Nažalost, tu informaciju naši tzv. političari nisu preneli graÄ‘anima Srbije pposle ÄŒernobiljske katastrofe, nego su ih preko TV ekrana obmanjivali i time napravili pravi genocid sopstvenog naroda. Na desetine hiljada smrtnih slučajeva se u Srbiji desilo zbog toga kao neposredna posledica černobiljske katastrofe 26. aprila 1986. godine. Svi ti životi bi bili spaseni da su graÄ‘ani raspolagali pravom informacijom kao što je bio slučaj u Poljskoj i drugim zapadnoevropskim državama gde se na radiju i TV uputstvo o upotrebi kalijum jodida ponavljalo svakih pet minuta.
ÄŒernobiljska katastrofa je istorijska ljaga na srpskom zdravstvu koja se nikad neće moći ublažiti. Izgubljeno poverenje se više nikad ne može povratiti i zato se ne možemo pouzdati u ljude koji i sada prećutkuju istinu da se nad stanovništvom Srbije sprovode monstruozni nivo eksperimenti zaprašivanjem sa neba iz neobeleženih aviona sa nepoznatim hemijskim jedinjenjima i zdravstvenim  posledicama.

autor: Nikola Aleksić
 
Komentari
Dodaj Novi Pretraga RSS
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Prethodno / Previous   Sledeće / Next >


CONTENT

When the cat is away the mice will play.
 

TRANSLATE
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

SAJTOVI OÄŒLAÅ IVAÄŒA









.
 
Ko bolest krije, leka mu nije.
 
poslovni adresar - PANS - poslovni oglasnik