NOVI SAD   Click for Novi Sad, Serbia Forecast
PANS
PANSWEB.COM
 









  Početna arrow ZANIMLJIVOSTI arrow TEKSTOVI arrow Enterijer po ukusu horoskopskih znakova /astro/
Enterijer po ukusu horoskopskih znakova /astro/ Štampaj E-mail
Vrednovanje korisnika: / 1
LošeNajbolje 
Poslao/la: / Sent by Helena Å olaja   
Monday, 08 December 2008

 Enterijer po ukusu horoskopskih znakova

 

 
Ovan
Više od stana, Ovan voli kuću sa masivnim drvenim vratima tamnije boje kroz koja ulazite u dugačak i svetao hodnik. Na španskom zidu u jednom delu dnevne sobe okačene su police sa knjigama i ukrasnim predmetima, zavese na prozorima su od lana, a na plafonu visi masivni luster modernog dizajna. Spavaća soba je dovoljno velika da se u njoj može smestiti jedan ležaj i plakari ugraÄ‘eni u zidu, a u kupatilu se nalazi tuš kada oblepljena pločicama u svetloplavoj i beloj boji.
 
Bik
Bik se ponosi svojom kućom, a posebno sreÄ‘enim dvorištem punim cveća i uredno podšišanom travom. Garnitura za sedenje od pliša u prostranoj dnevnoj sobi ispunjena je jastučićima ukrašenim kićankama, a kamin je oblepljen pločicama zelene boje. Veliki kuhinjski sto prekriven je mušemom u boji lešnika, a na policama je uredno poslagano posuÄ‘e od rostfraja. Preko bračnog kreveta od punog drveta prebačen je prekrivač ručne izrade, u kupatilu su pločice bledozelene boje, a iznad kade visi zavesa cvetnog dezena.
 
Blizanci
Ispred vrata stana Blizanaca nalazi se otirač za noge neobičnog oblika, a ni zvuk zvonceta nije običan. Zavesa na prozorima u dnevnoj sobi je asimetričnog oblika, a u jednom uglu su muzički stub, TV, DVD plejer, faks i laptop. Nameštaj je izraÄ‘en u kombinaciji drveta i metala, a na počasnom mestu u kuhinji nalaze se aparat za espreso i mikrotalasna rerna. Spavaća soba je bledožute boje, a na plafonu su izlepljene zvezdice koje svetle u mraku.
 
Rak
U dnevnoj sobi Raka na prozorima vise heklane zavese bež boje, a u jednom uglu smešten je veliki ćup sa suvim cvećem. Šank odvaja kuhinju od trpezarije u kojoj je okrugli sto od punog drveta sa visokim stolicama na kojima su jastučići opšiveni karnerima. U uglu kod prozora nalazi se akvarijum. Na podu je vuneni tepih svetle boje, a na plafonu luster sa obodom u obliku šešira. Kupatilo je oblepljeno pločicama svetlozelene boje, prostirke imaju oblik stopala.
 
Lav
Lav će, pre svega, obezbediti svoj dom sa više brava na masivnim sigurnosnim vratima u boji metala. Duž celog zida u dnevnoj sobi su veliki prozori, parket je besprekorno uglancan, a luster obavezno viseći. Kamin ispred koga je leopardovo krzno savršeno mu odgovara. Iznad kamina su slike sa borbom tigrova a na vidnom mestu figura egipatske mačke. Nameštaj je napravljen od eko kože u bledožutoj boji u kombinaciji sa crnim detaljima, a na kuhinjskim prozorima su zavese sa karnerima koje su sa strane pričvršÄ‡ene mašnicama.
 
Devica
Devica više voli stan, nego kuću, a najvažniji su joj sigurnost i bezbednost njenog doma. Duž celog zida u dnevnoj sobi su police sa knjigama od orahovog drveta, a ugaona garnitura od tamnosmeÄ‘eg pliša ima drvene rukohvate. Prostrana terasa popločana je neobično dizajniranim pločicama, a kuhinjski luster plave boje ima oblik velikog tanjira sa sijalicom koja štedi energiju. Na krevetu u spavaćoj sobi je satenski prekrivač zlataste boje sa fronclama, a oko kade u kupatilu je plastična zavesa.
 
Vaga
Dnevna soba u stanu Vage je boje lavande, a zavesa na prozorima duga i prozračna. Tepih je ljubičaste boje, okruglog oblika, a sto izraÄ‘en od bambusa i stakla. Ukrasi na policama i vaze su od fino brušenog stakla, a luster i lampe od mat plavog stakla. Slike su u pastelnim tonovima i moguće sa kineskim motivima na svili. Velika spavaća soba okrečena je bledožutom bojom, kupatilo je u ružičastim tonovima, a velika kada ima dodatak za hidromasažu.
 
Škorpija
Škorpijin stan opremljen je najmodernijim ureÄ‘ajima, počev od sigurnosnog sistema u obliku video nadzora već na prilazu kući. U dnevnom boravku nalaze se kožna garnitura i kamin, a parket je izraÄ‘en od bambusovog drveta. Na stočićima od punog drveta poreÄ‘ani su orijentalni ukrasi od ebonovine i slonovače, stočić za igranje šaha, a na prozorima su zavese sa tamnocrvenom plišanom draperijom. Bar sa skupocenim pićima zauzima vidno mesto. Veliki krevet u spavaćoj sobi presvučen je svilenom posteljinom tamne boje, a kupatilo obloženo petrolejzelenim pločicama.
 
Strelac
Ulazna vrata u stan Strelca su masivna, bela i ukrašena raskošnim mesinganim zvekirom, a hodnik je u obliku slova G: u njemu ima mesta za plakar ugraÄ‘en u zidu, komodu od trešnjevog drveta i ogledalo. IzmeÄ‘u velike dnevne sobe i trpezarije je otvor u obliku luka, a trpezarijski sto je od bambusa u kombinaciji sa staklom. U dnevnoj sobi su dvosed i trosed bordo i purpurno zelene boje na kojima su razbacani jastučići. Mnogo knjiga ukrašava jedan zid. Na zidu iznad kreveta u spavaćoj sobi visi ikona, a kupatilo sa kadom i tuš kabinom oblepljeno je pločicama svetloplave boje.
 
Jarac
Ulazna vrata Jarčeve kuće su od punog tamnijeg drveta, a na zidovima dnevne sobe vise vredna platna u teškim drvenim ramovima. Luster je kupljen u antikvarnici, a na prozorima su tamnoplave zavese od prirodnog materijala. Na kaminu su poreÄ‘ani ukrasi od kristala i neobično kamenje doneto sa putovanja, garnitura za sedenje je tamnozelene boje sa drvenim izrezbarenim ornamentima, a u radnoj sobi je veliki radni sto od hrastovine. Kvalitetan persijski tepih i lamperija na zidovima savršeno odgovara ukusu Jarca.
 
Vodolija
Vodolija voli potkrovlje i veliku terasu, a ulazna vrata moraju biti blindirana. Kuhinja i trpezarija spojene su šankom, a okrugao trpezarijski sto i stolice napravljeni su od metala i drveta. U dnevnoj sobi nalaze se fotelja, dvosed i trosed od eko kože u tamnocrvenoj i braon boji. Pod je kombinovan od parketa od bambusovog drveta, pločica i intarzije, a halogene lampe zamenjuju luster. Počasno mesto pripada televizoru, DVD plejeru i muzičkom stubu. Vodolija voli bonsai i kaktuse.
 
Riba
Zidovi hodnika su zagasitoplave, a staza u svetlijoj nijansi plave boje. U velikoj dnevnoj sobi sa svetloljubičastim zavesama do poda je ugaona garnitura boje dima puna raznobojnih jastučića, a pored velikog akvarijuma pored vrata koja vode na terasu nalazi se na polici mnogo cveća u saksijama i makrame iz kojih visi ukrasna loza. Iznad kreveta sa baldahinom u spavaćoj sobi je ikona, a zavesa je od čipke. Pločice u kupatilu su boje lavande, a plafon su oslikani ribicama i školjkama.
 
Komentari
Dodaj Novi Pretraga RSS
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Prethodno / Previous   Sledeće / Next >


CONTENT

Every one can find fault, few can do better.
 

TRANSLATE
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

SAJTOVI OÄŒLAÅ IVAÄŒA









.
 
'Oprosti' je kratka reč, ali teško se izgovara. A može učiniti više dobra od hiljade drugih.
 
poslovni adresar - PANS - poslovni oglasnik