NOVI SAD   Click for Novi Sad, Serbia Forecast
PANS
PANSWEB.COM
 









  Početna arrow ZANIMLJIVOSTI arrow TEKSTOVI arrow Ženske primedbe na program /humor/
Ženske primedbe na program /humor/ Štampaj E-mail
Vrednovanje korisnika: / 15
LošeNajbolje 
Poslao/la: / Sent by Helena Å olaja   
Monday, 19 May 2008
Ženske primedbe na program
 

Subject: Upgrade softwarea

Poštovana gospodo iz tehničke podrške,

Prošle godine izvršila sam upgrade sa Dečka 5.0 na Muža 1.0. Nažalost, novi program veoma loše radi. Nekompatibilan je sa knjigovodstvenim softverom, pa je ograničio pristup aplikacijama: Garderoba 12.2, Cveće 9.0 i Nakit 23K, koje su savršeno funkcionisali pod Dečkom 5.0. Uz to, uz 1.0 je deinstalirao mnoge programe kao što su: Večernji izlazak 7.5,  Putovanja 2.3 i Sex 6.1, a onda je instalirao nove nepoželjne programe kao što su: Poker 1.3, Subotnji fudbal 5.0, Golf 2.4 i Nered svuda 2001.

Razgovor 8.0 više ne funkcioniše, a pokušaj njegovog pokretanja ruši sistem. Ni pod kojim uslovima Muž 1.0 ne izvršava Promenu Pelena 14.1 ili  Spremanje stana 2.6.  Pokušala sam problem da rešim patch-om Zvocanje 5.3, ali ovaj višenamenski  uslužni program ima ograničeno delovanje.

Molim vas da mi pomognete.
-------------------------------------------------------------------------

Odgovor službe tehničke podrške:

Ovo je čest problem na koji se korisnice žale i on nastaje usled zablude. Mnoge vrše upgrade sa Dečka 5.0 na Muža 1.0 ne znajući da je Dečko 5.0 paket za zabavu, dok je Muž 1.0 operativni sistem projektovan tako da izvršava  što manji  broj aplikacija. Novi programski fajlovi mogu se instalirati samo jednom godišnje, pošto Muž 1.0 ima veoma ograničenu memoriju. Zato razmislite o kupovini dodatnog softvera za poboljšanje performansi; preporušujem:  Toplu hranu 3.0, Sexi veš 1.1 i, naročito, Strpljenje 10.1. Kada se koriste zajedno, ovi programi će učiniti da Muž 1.0 razvije karakteristike kao što su: Popravke po kući 2.5, Maženje XP i Najbolji prijatelj 7.6.

Savetujemo da NI PO KOJU CENU ne instalirate program Tašta 1.0 - ta  aplikacija nije podržana i ubaciće Muža 1.0 u petlju, u kojoj će se izvršavati samo Pecanje 9.4 i Lov 5.2, sve dok konačno ne upadne u program Pivo 6.0, koji izaziva generisanje fajlova Pivski Stomak 9.1 i Hrkanje XP, koji  se veoma teško brišu.
Komentari
Dodaj Novi Pretraga RSS
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Prethodno / Previous   Sledeće / Next >


CONTENT

Different strokes for different talks.
 

TRANSLATE
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

SAJTOVI OÄŒLAÅ IVAÄŒA









.
 
Život tvrdice je bedan.
 
poslovni adresar - PANS - poslovni oglasnik