NOVI SAD   Click for Novi Sad, Serbia Forecast
PANS
PANSWEB.COM
 









  Početna arrow TEKSTOVI arrow Adekvatan CV - prijava za posao u Srbiji /poslovanje-humor-simpatično/
Adekvatan CV - prijava za posao u Srbiji /poslovanje-humor-simpatično/ Štampaj E-mail
Vrednovanje korisnika: / 0
LošeNajbolje 
Poslao/la: / Sent by Snežana Guljpa, Novi Sad   
Thursday, 23 February 2012

Adekvatan CV - prijava za posao u Srbiji

 

Potpuno nespreman za rad pod pritiskom, kao i prekovremeni rad, osim ako nije debelo plaćen. Iskreno me zabole za ciljeve vaše kompanije, ako platom ne mogu da pokrijem sve tekuće troškove, plus da mi ostane za malo garderobe, knjiga, putovanja, izlaske, sport i zezanje.
Funkcionišem po principu – kol'ko para tol'ko muzike. TakoÄ‘e me savršeno ne zanima što ste u buli i očekujem da sve vaše zakonom predviÄ‘ene obaveze izvršite na vreme, kao i da poštujete sve praznike i godišnji odmor. Sva je prilika da ću vas napustiti čim naÄ‘em nešto malo bolje.
Nadam se da ofis ne počinje s radom pre devet, jer se teško budim. Radni dan započinjem velikom šoljom dobre crne kafe, pa očekujem da stoji na raspolaganju, kao i zalihe mesa i mleka koji će mi zatrebati negde oko podneva. Najdalje oko jedan ima najstrašnije da se smorim, pa bi mi prijao jedan muzički intermeco, po mogućstvu Madona ili disko haus, da ujedno i odtancujem malo i razdrmam se.

Komunikativan sa prijatnim i ljubaznim svetom, za drkadžije imam kratak fitilj. Psujem na nekoliko svetskih jezika, al' ozbiljnu prepisku i razgovor vodim samo na srpskom i engleskom, i ne proseravajte se s multinacionalnim korporativnim tripom, jer vam je i to previše. Ako s vremena na vreme sklopite neki dil s Bosnom i Crnom Gorom ne čini vas to ozbiljnom kompanijom.
Studirao sam 100 godina, ali smatram da je uspeh što sam uopšte završio bilo šta u ovoj zemlji ovakvoj kakva je. Usavršavam se stalno i bez vas jer sam radoznao i mislim da život ima smisla i bez umiranja na poslu. ÄŒesto mi se dešava da u radno vreme zapadnem u takozvani day dreaming pa vas molim da me ne prekidate naglo, možda budem usred neke genijalne zamisli. Reagujem samo na pozitivnu stimulaciju.
Ne gušite s testiranjima i tim HR budalaštinama. Ako se već proseravate s tim zapadnjačkim forama onda ponudite i zapadnjačku platu i uslove rada. To što ste pohaÄ‘ali dva, tri seminara, ne čini vas obrazovanom osobom. Šta ne znam, naučiću, nisam debil.
I, da, postoje stvari koje bih u životu radio iz čistog entuzijazma, ali žalim što moram da vas obavestim da to nije posao koji nudite.
 
Iskreno Vaš,

Komentari
Dodaj Novi Pretraga RSS
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Prethodno / Previous   Sledeće / Next >


CONTENT

Revenge is sweet.
 

TRANSLATE
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

SAJTOVI OÄŒLAÅ IVAÄŒA








.
 
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Poklonjenom konju nemoj gledati u zube.
 
poslovni adresar - PANS - poslovni oglasnik