NOVI SAD   Click for Novi Sad, Serbia Forecast
PANS
PANSWEB.COM
 









  Početna arrow TEKSTOVI arrow Elektroskulptura tela /kozmetika-medicina/
Elektroskulptura tela /kozmetika-medicina/ Štampaj E-mail
Vrednovanje korisnika: / 1
LošeNajbolje 
Poslao/la: / Sent by Tina   
Thursday, 01 July 2010

Elektroskulptura tela


Elektroskulptura tela je medicinska metoda za eliminaciju celulita i u osnovi je magnetoterapija. Pri ovoj vrsti terapije koristi se efekat poboljšanja cirkulacije i limfotoka u tkivu, usled čega se ubrzavaju oksido-reduktivni procesi i razmena materija. TakoÄ‘e se povećava eliminacija štetnih materija i vode putem bubrega. Sve navedeno utiče na poboljšanje tonusa i trofike kože i potkožnog tkiva, ublažavanje strija, smanjenje masnih naslaga i celulita. Tretman je namenjen svim ženama koje imaju loše životne navike i celulit, bez obzira na vrstu i stadijum. Mogu joj se podvrgavati sve žene, od puberteta do trećeg doba, osim trudnica i žena obolelih od malignih oboljenja, dok je, kada su u pitanju žene sa proširenim venama, ovo jedna od retkih kozmetičkih  procedura kojoj se, bez straha, mogu prepustiti.
Tvorac elektroskulpture je francuski fizioterapeut Andre Lapaset. Iskoristivši saznanja o magnetoterapiji s jedne i funkcionisanju kože s druge strane, modifikovao je ovu medicinsku proceduru i prilagodio je regeneraciji kože i potkožnog tkiva, čiji je najvažniji rezultat potpuna eliminacija celulita. Njegovom razgradnjom i razgradnjom masnih naslaga postiže se smanjenje obima, a telo se preoblikuje u skladu sa konstitucijom žene. Intenzivnim stvaranjem elastina i kolagena jača se tonus i odlaže starenje kože. Ne može se dogoditi da se, posle početnog poboljšanja, celulit vrati ili pojavi na mestima gde ga pre nije bilo, nema kontrakcije mišića, zagrevanja, bola, nema ubrizgavanja veštačkih supstanci, nema mehaničkog delovanja.
Tretman traje oko 30 minuta, telo je uvijeno pamučnom odećom, pokvašenoj u toploj vodi. Oko celog tela obavijaju se elektroprovodljive trake, na neki od 30-ak načina, prilagoÄ‘enih konstituciji osobe i problematičnom delu tela. Tretman je potpuno bezbolan, prijatan i relaksirajući, te tokom njegovog trajanja može da se čita, odmara, čak i spava.
Broj preporučenih tretmana u okviru terapije je individualan, a obično se u jednoj seriji uradi između 12 i 20. Primenjuju se svakog ili svakog drugog dana, a serije se mogu ponavljati u određenim razmacima, onoliko puta koliko je potrebno da bi se postigao željeni rezultat.
 
Komentari
Dodaj Novi Pretraga RSS
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Prethodno / Previous   Sledeće / Next >


CONTENT

Kill two birds with one stone.
 

TRANSLATE
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

SAJTOVI OÄŒLAÅ IVAÄŒA








.
 
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Nije sramota ništa ne znati, nego ne hteti ništa učiti.
 
poslovni adresar - PANS - poslovni oglasnik