NOVI SAD   Click for Novi Sad, Serbia Forecast
PANS
PANSWEB.COM
 










  Početna arrow POSLOVNI OGLASNIK arrow INTELEKTUALNE USLUGE
INTELEKTUALNE USLUGE Štampaj E-mail
POSLOVNI OGLASNIK - MALI OGLASI
I N T E L E K T U A L N E   U S L U G E
 
                                                                       PLAĆENI OGLASI          - za detalje pogledajte CENOVNIK -
      TEKST OGLASA
      Kontakt      Telefon / e-mail      Postavljeno
      ÄŒasovi italijanskog i srpskog jezika i književnosti. Profesorica srpskog jezika i književnosti i italijanskog jezika daje časove. Dugogodišnje iskustvo. Stručni prevodi.
      Svetlana Petrović, Novi Sad      021/445-989, 062/217-998      02.03.2009.
      Škola hebrejskog jezika u Novom Sadu. Od 1. aprila 2009. godine počinje sa radom škola hebrejskog jezika, u prostorijama Jevrejske opštine u Novom Sadu u Jevrejskoj 11. EXTRA POVOLJNO, CENA 1000 din mesečno. ÄŒasovi su svake srede od 20-21h.
      Marko Fisher
      063/10-20-682, 021/44-56-43
      26.03.2009.
 
BESPLATNI OGLASI
      TEKST OGLASA      Kontakt      Telefon / e-mail      Postavljeno
 SLIKARSKI ATELJE / RADIONICA
Škola sa tradicijom od preko 10 godina,visoka prolaznost prilikom upisa na Akademiju likovnih i primenjenih umetnosti,više i srednje umetničke škole u Srbiji i inostranstvu.
1. LIKOVNA RADIONICA ZA DECU: Crtanje, slikanje, vajanje, kolaž, dizajn odeće i nakita i dr. Organizovane radionice: subotom. Individualni časovi po dogovoru. Organizovane izložbe dečijih radova.
 2. PRIPREME ZA SREDNJE I VIŠE UMETNIÄŒKE ŠKOLE: Crtanje, slikanje, vajanje, modni dizajn, kostimografija i dr.
3. PRIPREMA ZA LIKOVNU, PRIMENJENU AKADEMIJU I ARHITEKTURU: Crtanje ,slikanje, mali crteži, kroki (po živom modelu)
4. KURSEVI ZA ODRASLE: Crtanje (olovka, ugljen, hemijska, tuš . . ); Slikanje (krede, pastel, akvarel; akril, ulje-na papiru, lepenci (kartonu), drvetu, svili, textilu, platnu, keramici, staklu; Vajanje; Modni dizajn; Dizajn nakita i kostimografija. Krojenje i šivenje. Diplome po završetku. Atelje vodi profesor likovne kulture, magistar slikarstva.
 Victoria Tamaši Babić  Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.   13.08.2012.
 Rikai - upoznajte Japan s nama
Naučite japanski jezik, upoznajte se s japanskom kulturom i etikecijom, pronađite korisne informacije za boravak u Japanu i poslovanje s Japanom.
Sve informacije na web stranici: rikai-dekimasu.com
 
Japan
  Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.  21.12.2011.
 Prevodi sa engleskog i ruskog u bilo kom formatu. PrevoÄ‘enje sa i na ruski i engleski u bilo kom elektronskom formatu (Word .doc, OpenOffice .odt, Adobe .pdf, skenirane slike .bmp ili .jpg, itd). Pošaljite nam dokument u bilo kom formatu i dobićete prevod u formatu koji Vi želite! Brzo, stručno i profesionalno prevodimo pisma, reklamne brošure, priručnike, knjige, časopise, ugovore, itd. Plaćanje putem pošte, uplatom na račun ili Western Unionom. Detaljnije na sajtu gorazemun.weebly.com/pod prevodi.
 Goran
  19.01.2011.
 ÄŒasovi matematike osnovcima i srednjoškolcima, apsolventkinja telekomunikacija, dolazim kod vas, kvalitetno i povoljno. Lejla Begić, Beograd 066/9105237, 065/2968747 08.11.2010.
 ÄŒasovi matematike i fizike, Bg. ÄŒasovi matematike i fizike za sve uzraste, brzo i lako do znanja i dobre ocene. Beograd, dolazim.
 Elipsa 30 061 663 15 73 08.11.2010.
 ÄŒasovi matematike i fizike, hemije, informatike, mehanike. ÄŒasovi Ä‘acima i studentima. Priprema prijemnih i popravnih ispita. Mogućnost rada u malim grupama. Profesor, Novi Beograd. Višegodišnje iskustvo u radu sa omladinom.
 MasterZ
064/387-1919 (bez sms-a) 07.10.2010.
 ÄŒasovi fizike i matematike za osnovno, srednje i visoko obrazovanje. Beograd, besplatan dolazak, zagarantovan uspeh. Marko 066 904 91 21
 19.09.2010.
 ÄŒasovi matematike za osnovce, srednjoškolce i studente. Beograd, dolazim kod vas. Marko 062 823 17 71
 19.09.2010.
 ÄŒasovi matematike i fizike - Beograd, dolazim. Uspešno podučavam sa razumevanjem. Marko, Beograd 064 164 76 24 24.08.2010.
 ÄŒasovi fizike i matematike osnovcima i srednjoškolcima, apsolvent elektrotehnike, višegodišnje iskustvo. Aida 064/6611-359
 15.08.2010.
 Privatni časovi matematike za osnovce. Držim privatne časove matematike učenicima osnovnih škola. Prvi čas je besplatan.
 diplomirani inženjer informatike  Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.
 02.06.2010.
 ÄŒasovi matematike za osnovce. Apsolvent matematike daje privatne casove matematike osnovcima i priprema djake zavrsnih razreda za polaganje prijemnog ispita iz matematike radi uspesnog upisa u srednje skole. Cena: 300 din./1 cas.
 Aleksandar Drakulić, Novi Sad
 063/8742141 11.03.2010.
 Stručno prevoÄ‘enje sa engleskog na srpski i obrnuto. Diplomirani profesor engleskog i prevodilac nudi prevoÄ‘enje stručnih tekstova sa engleskog na srpski i obrnuto, uz odgovarajuću lekturu svih vrsta prevoda; cena u zavisnosti od složenosti teksta, broja stranica i roka isporuke, sa popustom pri većem broju strana. Više informacija na adresi www.prevodilac.in.rs Marina
  21.11.2009.
 Rešenje za isporuku robe i naručivanje u veleprodaji/za popis magacina/za popis osnovnih sredstava. Poštovani, obraćam Vam se ispred svog preduzeća Micro Business Solutions. Pored toga što smo razvojno preduzeće, sa softverskim projektima pristojne veličine, kod nas i u inostranstvu, i zastupnici Open Text, jednog od tri najrasprostranjenija svetska rešenja za upravljanje dokumentima i sadržajem uopšte, i HansaWorld ERP sistema, mi smo i Motorola partner za razvoj softvera. To znači da Vam možemo ponuditi rešenja čiji smo autori, za popis robe, popis osnovnih sredstava, izdavanje i prijem robe i slično. Medjutim tema ovog oglasa su naša Kolibri softverska rešenja za terenske ekipe -  servis i usluge na terenu, distribuciju robe, dostavu, ispitivanje tržišta, isporuku pošiljki, direktnu prodaju na terenu, i terensku akviziciju podataka bilo koje vrste. Sva rešenja se instaliraju na PDA ureÄ‘aje i na server u centrali, a u okviru projekta vršimo povezivanje i integraciju sa sistemom koji se nalazi u preduzeću, kako se podaci ne bi unosili više puta. Sistem omogućava automatizaciju procesa u uslugama koje podrazumevaju izdavanje naloga i intervencije na terenu, uz postojanje centralizovanog sistema (Helpdesk ili Dispečer) za prikupljanje naloga i/ili korisničkih zahteva. Osim toga, obezbeÄ‘eno je znatno efikasnije poslovanje, praćenje informacija u realnom vremenu (čime je omogućena i pravovremena reakcija), kao i dinamičko upravljanje terenskim ekipama, bez potrebe za njihovim povratkom u centralu. Digitalizacija praktično eliminiše pojavu ljudske greške i prisustvo nepotpunih i proizvoljnih podataka, čime je obezbeÄ‘eno i donošenje kvalitetnijih zaključaka i odluka. Istovremeno, obezbeÄ‘uje se i sprovoÄ‘enje svih pravila na nivou preduzeća, kao i definisanih standarda u poslovanju. Micro BS je razvojno softversko preduzeće i u mogućnosti je da razvije sistem prema zahtevima ili ga prilagodi bilo kakvim specifičnim zahtevima korisnika. U realizaciji primera iz naše referentne liste, imali smo podjednako iskustvo sa oba navedena modela. Po pitanju softverskih rešenja za terenske ekipe, partneri smo sa najvećim srpskim mobilnim operaterom, i jednom od najuspešnijih srpskih kompanija, Telenorom. O rešenju možete više videti na stranici www.micro-bs.com/kolibri-intro.html, gde su sa strane navedene primene, kao i najrasprostranjenija oprema za ove namene kompanije Motorola. Ukoliko ste zainteresovani, možemo Vam održati prezentaciju našeg rešenja i odgovoriti u direktnom kontaktu na sva Vaša pitanja. www.micro-bs.com; www.can-make-it.com
 Tatjana Kovačević, Micro Business Solutions+ 381 11 30 36 555, + 381 63 354 707
 26.10.2009.
 Program za učenje stranih jezika. Naučite strane jezike pomoću najnagraÄ‘ivanijeg multimedijalnog programa. SVETSKI LIDER MEĐU PROGRAMIMA ZA UÄŒENJE STRANIH JEZIKA. Proizvod firme Auralog (globalni lider u svetu software-a za učenje jezika), prva kompanija na svetu koja je u software-u primenila tehnologiju govornog prepozavanja pri učenju jezika. Program koji je osvojio više nagrada na svetskim sajmovima:, nagrada za najbolji multimedijalni cd-rom -GoldenCD-Rom(Montreal) MIM, nagrada za najbolje nastavno učilo -Gold Award for Language Learning Software from Top Ten Reviews,  2005, 2006, 2007, 2000 International Emma Awards, nagrada za najprodavaniji proizvod - Best-Buy Award - PC User (Australia), nagrada Evropskih Informacionih  Tehnologija - European Information Technology Prize 2001, najbolji proizvod za učenje jezika - Gold Award - Best Language Product PC Home ( U.K ). 5-star rating for Tell me More German from PC Guide. Obavezno nastavno sredstvo na vodećim koledžima: Harvard University, Yale University, Columbia University, Princeton University, Cambridge, Oxford. Globalne vodeće organizacije ga trenutno koriste:  U.S. State Department, The U.S. Government, The FBI, The Canadian Federal Government, EDS, BMW, Carnival Cruise Lines, Mercedes, Telefónica... Preko 5 miliona zadovoljnih korisnika širom sveta. IZABERITE KOJI OD PONUĐENIH JEZIKA VAS INTERESUJE: ENGLESKI, ŠPANSKI, ITALIJANSKI, FRANCUSKI, NEMAÄŒKI, KINESKI, HOLANDSKI (početni kurs). Želite li za sebe ili za svoje dete, svejedno, program za jedan jezik sadrži više kurseva /nivoa: Osnovni,  Srednji,  Napredni i  Poslovni. (sve nivoe jednog jezika dobijate odjednom, u istom kompletu, po dole navedenoj ceni !!!) Ovaj paket će poboljšati  Vaše znanje, bez obzira na kom ste nivou; početnik, ili želite da usavršite jezik. Sa 850 sati učenja, ovaj program je trenutno najobimniji i najuspešniji na tržištu. Program obuhvata: čitanje, pisanje, slušanje, govor, rečnik, gramatiku i kulturu. Program koji pravi plan za Vas koliko da vežbate dnevno, proverava koliko ste prešli, nivo Vašeg znanja, uči Vas pravilnom izgovoru reči, uči Vas gramatici, priprema Vas za prave, realne dijaloge,  osmišlja diktate za Vas, ukrštenice. Ukoliko imate mikrofon proverava tačnost Vašeg izgovora i još mnogo toga... Uvek ćete imati pravi pokazatelj nivoa na kome je Vaše znanje po tome koliko ste prešli i sa kojom tačnošÄ‡u. Možete početi sa učenjem od osnovnog kursa, ili ako ste sigurni u svoje znanje jednostavno preskočite neki od kurseva i preÄ‘ite na viši nivo, a zatim se vratitite i obnovite gradivo. Samo od Vas zavisi kako ćete organizovati svoje vreme i kojom brzinom ćete napredovati. Ne možete da naÄ‘ete vreme i novac za kurseve jezika? Ovo je pravo rešenje da naučite neki strani jezik!! Ovaj program je kao izmišljen za sve Vas koji nemate dovoljno vremena da biste išli na duge i skupe kurseve. Možete i pokloniti program svom detetu da bi brže i lakše, kroz igru, naučilo i usavršilo neki strani jezik. Odaberite koji jezik želite i mi ćemo Vam poslati program. Kako da naručite:  Napišite svoje podatke: ime, prezime, adresu na koju želite da stigne program, ne zaboravite da navedete br. stana, br. telefona ( kurir će Vas tada lakše naći). Pored svojih ličnih podataka navedite jezik, ili jezike koje želite da naučite tj. broj programa koliko želite da naručite. CENA PROGRAMA ZA UÄŒENJE JEDNOG JEZIKA (SA SVA 4 NIVOA) =  990,00 DIN + PTT. Ukoliko naručite više od jednog programa, svaki sledeći ćete dobiti po ceni od 890,00 din/kom. Tako npr. možete naručiti jedan program za Engleski i jedan za Španski  jezik. U tom slučaju ćete program za Španski dobiti po ceni od 890,00 din. Za veoma nisku cenu možete sebi, ili nekom drugom pokloniti nešto što je neprocenjivo!!! (Plaćanje pouzećem) - program vam stiže najkasnije u roku od 3-4 dana. PTT se kreće od 100-200 din. Programe dobijate na CD-ovima ( DVD-evima za engleski jezik). Broj CD-ova zavisi od jezika. Veoma lako se instalira na svakom kompjuteru. m m
  Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. , Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.  29.08.2009.
 Stručno dvostrano prevoÄ‘enje - engleski. Nemojte dozvoliti da zbog nestručnih prevoda vaše poslovanje ne napreduje! Dipl. prof. i prevodilac sa diplomom beogradskog univerziteta nudi prevoÄ‘enje stručnih tekstova sa engleskog na srpski i obrnuto. cena u zavisnosti od složenosti teksta, broja stranica i roka isporuke, sa popustom pri većem broju strana. Minimum za naručivanje 5 str., a za veći obim moguć je poseban dogovor. Razmena tekstova se vrši putem mejla, čime štedite dosta vremena, tako da nije bitno odakle ste, prevod stiže na vašu adresu; plaćanje se vrši preko računa. m m
  Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.  27.07.2009.
 Najbolji multimedijalni program za učenje engleskog jezika. TELL ME MORE. Najbolji i najnagradjivaniji multimedijalni program za ucenje engleskog jezika. Ovaj kurs ce poboljsati vase znanje bez obzira na kom ste nivou,pocetnik ili zelite da usavrsite jezik. Program sadrzi vise kurseva/nivoa, OSNOVNI, SREDNJI, NAPREDNI, POSLOVNI. Sa 850 sati ucenja ovaj program je trenutno najobimniji i najuspesniji na trzistu. Program obuhvata citanje, pisanje, slusanje, govor, recnik, gramatiku i kulturu. Program pravi plan za Vas koliko da vezbate dnevno, proverava koliko ste presli, nivo Vaseg znanja, uci Vas pravilnom izgovoru reci, gramatici, priprema Vas za prave, realne dijaloge, osmisljava diktate za Vas, ukrstenice. Ukoliko imate mikrofon proverava tacnost vaseg izgovora. Uvek cete imati pravi pokazatelj nivoa na kome je Vase znanje, po tome koliko ste presli i sa kojom tacnoscu. Mozete poceti sa ucenjem od osnovnog kursa ili ako ste sigurni u svoje znanje jednostavno preskocite neki od kurseva i predjite na visi nivo a zatim se vratite i obnovite gradivo. Samo od Vas zavisi kako cete organizovati svoje vreme i kojom brzinom cete napredovati. Program je smesten na 4 DVD-a. Cena programa je 790 din + ptt. Porudzbine pouzecem.  m.m.064/094-1301 01.06.2009.
 Pomoć u kancelariji. U fakturama i drugim finansijskim dokumentima obavezno je da se ukupna cifra iskaze i slovima. Napravili smo progam koji automatski odradjuje taj posao za Vas. Program je izuzetno jednostavan za koriscenje. Bukvalno sa par klikova misem dobijate cifru iskazanu recima, sa svim srpskim slovima, u formatu koji je potreban po nasem zakonu. Bez obzira u kom programu pisete fakture, Exel-u, Word-u ... ili imate namenski program, mozete prepustiti nasem programu da taj dosadni posao odradi za tren. Cena programa je samo 10 Eura (u dinarskoj protivvrednosti). Potpuno funkcionalnu verziju programa mozete skinuti sa Internet adrese: www.bazepodataka.com/iz_brojki_u_slova/Komplet.exe. Dobicete samoraspakujucu arhivu “Komplet.exe” i dvoklikom na nju je raspakovati. Tu se nalazi program “Iz brojeva u slova.exe” i “Help za Iz brojeva u slova.chm”.  Pratite uputstva iz helpa i uzivajte u radu. P.S. Ako Vam je potreban namenski program uradjen po Vasim potrebama, baza podataka... javite se, nasi programeri ce Vam pomoci da ubrzate Vase poslovanje.
 Aleksandar Miladinović, Beoprosoft  063 75 05 834, Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.  10.05.2009.
 Sudski tumač za engleski jezik. PrevoÄ‘enje i overa dokumenata za vize, izvoda, potvrda, izjava, odluka, rešenja, svedočanstava, diploma, saobraćajnih i vozačkih dozvola, ugovora i dr. PrevoÄ‘enje i overa za pravna lica: ugovori, izvodi, izveštaji, tenderi, fakture, bilansi, poslovna prepiska i dr. Dolazim po dokumente!
 Igor Ivkov 063 629 641, Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.  02.04.2009.
 Engleski jezik - prevod. Brzi i efikasni prevodi raznih vrsta tekstova sa engleskog jezika na srpski i obrnuto. Popusti za Ä‘ake i studente. Obrada teksta na računaru. Posedujem Certificate of Proficiency in English.
 Jasmina
 062/195-8095, Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.  28.03.2009.
 Knjigovodstvena agencija "GANESHA". Kompletne knjigovodstvene usluge za preduzetnike! Iboja Katai 021/426-632, 064/150-18-25, 063/738-10-65 25.03.2009.
 Slikarska radionica za decu i pripreme za akademiju, arhitekturu i srednju umetničku skolu. Povoljno!
 Mr.Victoria T.Babić 063507028, Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.  24.03.2009.
 ÄŒasovi crtanja, slikanja i vajanja. Magistar slikarstva daje časove pripreme za akademiju, arhitekturu i srednju umetničku školu; kao organizovani časovi za decu.
Victoria
  Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.  24.03.2009.
 

       NEKRETNINE, TURIZAM
       VOZILA, SAOBRAĆAJ
       POSAO
       TEHNIKA
       POLJOPRIVREDA
       INTELEKTUALNE USLUGE
       GRAĐEVINARSTVO, ZANATSTVO
       RAZNO

       Pošaljite Vaš oglas...
  
Komentari
Dodaj Novi Pretraga RSS
SlaviÅ¡a  - Matematika časovi   |109.122.122.xxx |07-10-2015 15:53:26
Držim časove matematike za osnovce, srednjoškolce i studente. Profesor sa višegodišnjim iskustvom. Po potrebi držim časove iz fizike, OET i srodnih predmeta. Temeljan rad i pomoć u savladavanju gradiva. Priprema za ispite, kontrolne i pismene vežbe, priprema za polaganje
SAT testova. Dolazim kod Vas. Cena dvočasa: 1.000 din.
Kontakt tel: 064/331-66-70.
www. matematikacas. in. rs
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Prethodno / Previous   Sledeće / Next >


CONTENT

Robbing Peter to pay Paul.
 

TRANSLATE
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

SAJTOVI OÄŒLAÅ IVAÄŒA








.
 
Gomila je najgori tumač istine.
 
poslovni adresar - PANS - poslovni oglasnik